Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Dentalna poliklinika K2 pravi je obiteljski posao s dugogodišnjom tradicijom, na istoj adresi preko 80 godina...

Zubarsku ordinaciju utemeljio je Ivan Haladi davne 1932. godine. Njegov je nasljednik dr. Rudolf Mihaljević, a dr. Mirko Stanković se nakon 4 godine stjecanja iskustva u Zapadnoj Njemačkoj 1975. godine vraća u Zagreb te otvara jednu od prvih privatnih ordinacija u bivšoj državi.

Ordinacija posluje pod imenom "Ordinacija dentalne medicine dr. Mirko Stanković" sve do 2012. god. kada njegova kćer dr. Hana Kralj otvara polikliniku pod nazivom “Dentalna

Posebnu pažnju polažemo na dobro raspoloženje i ugodno ozračje za vrijeme rada. Odluke o odabiru terapije, kada je to moguće, donosimo u dogovoru s pacijentima, imajući na umu za što bismo se odlučili da se radi o nama samima.

Hana Kralj, dr.med.dent., univ.mag.med.dent.

Saznaj više

Matko Stanković

Saznaj više

Zoran Kralj, dr.med.dent., univ.mag.med.dent., spec. stomatološke protetike

Saznaj više

Mirko Stanković, dr.med.dent.

Saznaj više

Poliklinika


Nalazimo se u visokom prizemlju stambene zgrade u Petrovoj ulici. Sve usluge pružamo u dvije moderno opremljene ordinacije, uz čekaonicu i sobu za sterilizaciju. Poliklinika pruža usluge rentgenskog slikanja zubi. U radu koristimo najnovije materijale i tehnike, no samo one koji su se dokazali kroz višegodišnja klinička ispitivanja. Suvremena dentalna medicina pruža nebrojena rješenja za sve probleme, pa nam dopustite da Vam pomognemo u izboru prave terapije za Vas.

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Srijeda - Četvrtak

14 00 - 19 00

Utorak i Petak

9 00 - 14 00

+385 1 231 2399

Za doktore dentalne medicine

Poštovani kolege,
Ukoliko postoji situacija s kojom trebate pomoć, savjet ili mišljenje, obratite nam se s povjerenjem. Rado ćemo Vam pomoći sa bilo kojom fazom rada ili rješavanjem posebno zahtjevnog slučaja. U nastavku Vam nudimo obrazac za komunikaciju.
Po završetku dogovorene faze rada, pacijenta upućujemo natrag doktoru koji je pacijenta poslao.

Reference
Matea Trupković, dr.med.dent.
“Hvala cijeloj Poliklinici K2 na suradnji i korisnim savjetima u radu.”
Petra Džapo, dr.med.dent.
“Veselim se ponovnoj zajedničkoj suradnji!”

Ovdje možete skinuti obrazac