https://www.k2dental.hr/stomatoloska-poliklinika/wp-content/uploads/2017/01/heroimage_v3.jpg

Poliklinika za očuvanje zubi

Brzo, efikasno i kvalitetno rješavanje vaših zubnih problema.

DOGOVORITE PREGLED!

Ovo smo mi!

Hana Kralj

Iskustvo: 14 godina Specijalizacija: Parodontologija

Nakon završene III.gimnazije u Zagrebu, Stomatološki fakultet upisala je 2002.godine. Diplomirala je 2007. i pridružila se radu u ordinaciji svog oca dr. Mirka Stankovića. Zajedno sa suprugom, 2009. godine upisuje poslijediplomski specijalistički studij te magistrira na temu “Klasifikacija i liječenje kiselinskih erozija” na Zavodu za dentalnu patologiju Stomatološkog fakulteta. Specijalizirala je parodontologiju na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2015. i time se opredijelila za brigu o zubima i zdravlju zubnog mesa. Alter ego – YT vlogerica Doktorica Četkica

Supermoć: superbezbolna mikrokirurgija.

Zoran Kralj

Iskustvo: 16 godina Specijalizacija: Dentalna protetika

Zoran je završio zubotehničku školu u Osijeku te 2000.godine upisao Stomatološki fakultet u Zagrebu na kojem je diplomirao 2005. Poslijediplomski specijalistički studij upisuje 2009. i isti završava obranom magistarskog rada na temu “Usporedba cirkonij oksidnih i metalkeramičkih krunica”. Specijalizirao je 2011. na Zavodu za fiksnu protetiku Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na temu “Rekonstrukcija visine zagriza minimalno invazivnom fiksnoprotetskom terapijom”.

Supermoć: izgradnja zubi ni iz čega.

Ivana Stanković

Iskustvo: Životno Specijalizacija: People's person

Ekonomistica po struci, Ivana brine za besprijekorno funkcioniranje svega što nisu zubni radovi: odnosi s pacijentima, organizacija posla, termini, nabava, naplata te otprilike milijun drugih stvari. Ivana će vjerojatno biti Vaša prva točka kontakta s poliklinikom, što je odlično, jer osim što brižno podmazuje svaki kotačić našeg K2 stroja, još je i vraški simpatična.

Supermoć: pronalazak slobodnih termina tamo gdje ih više nema.

Hana Kralj

dr.med.dent., univ.mag.med.dent., spec. parodontologije
Iskustvo: 14 godina Specijalizacija: Parodontologija

Zoran Kralj

dr.med.dent., univ.mag.med.dent., spec. stomatološke protetike
Iskustvo: 16 godina Specijalizacija: Dentalna protetika

Ivana Stanković

Office Manager
Iskustvo: Životno Specijalizacija: People's person