left Svi naši blog postovi

Kod kuće je najljepše, a i povoljnije!

Preselili ste se u Irsku, a u Hrvatsku se vraćate na odmor te kako biste vidjeli obitelj i prijatelje?

Svi znamo da je odlazak doktorima u inozemstvu skup. Zašto onda ne biste maksimalno iskoristili vrijeme provedeno doma i odvojili dio vremena za očuvanje zdravlja?

Saznali smo kako je praksa da Irci, sa strancima koji tamo žive, odlaze u druge zemlje Europske Unije kako bi posjetili stomatologe zbog razlike u cijenama. Za pojedine se usluge u inozemstvu odvajaju čak četiri puta veći iznosi nego u Hrvatskoj.

Dok se u Irskoj svaki stomatološki pregled naplaćuje, u Dentalnoj poliklinici K2 vaš će prvi pregled biti besplatan! Upravo zato nemate što izgubiti, naručite se za kontrolni pregled u Hrvatskoj i poslušajte koje sve opcije imate.

U Irskoj za liječenje korijena zuba morat ćete odvojiti oko vrtoglavih 800 eura. Kod nas ćete izdvojiti otprilike 450 kn, a za uspomenu ćemo vam ostaviti i našu K2 četkicu za zube! Osim isplativosti, garantiramo vam i kvalitetu u koju su se već uvjerili naši pacijenti iz Slovenije, Austrije, Engleske, Norveške, SAD-a Vjerujte nam da u ovakvim slučajevima naše niže cijene ne znače i nižu kvalitetu.

Dentalna poliklinika K2 pravi je obiteljski posao s dugogodišnjom tradicijom, na istoj se adresi nalazimo preko 80 godina. Iako se adresa nije promijenila, promijenio se način rada jer pratimo najnovije svjetske trendove. Naš tim redovito odlazi na edukacije koje vode vrhunski predavači iz Njemačke, Italije, Velike Britanije, Švicarske, SAD-a, Kanade…

Također, u radu koristimo najnovije materijale i tehnike, no samo one koji su se dokazali kroz višegodišnja klinička ispitivanja. Suvremena dentalna medicina pruža nebrojena rješenja za sve probleme. Dopustite nam da vam pomognemo u izboru prave terapije za vas, imajući na umu za što bismo se odlučili da se radi o nama samima.

Bez obaveze ispunite našu online formu, obratite nam se s pitanjima ili upitima za slobodne termine. Odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Vidimo se u Zagrebu, Petrova 84!

Vaš K2 tim