left Svi naši blog postovi

Prvi besplatan pregled

Ako mijenjate dosadašnjeg stomatologa, sigurno se pokušavate prisjetiti kako je to doći na prvi pregled u novu polikliniku. Kako bismo probili led i olakšali vam prelazak, pogotovo ako strahujete od stomatologa, odlučili smo vas provesti kroz prvi besplatan pregled u dentalnoj poliklinici K2.

Kako dogovoriti prvi besplatan pregled?

Prvi besplatan pregled možete dogovoriti ispunjavanjem našeg online obrasca, slanjem privatne poruke na našoj Facebook stranici ili pozivom na 01 2312 399, u vrijeme radnog vremena poliklinike.

Kako se treba pripremiti za prvi pregled?

Jako nam je važno uspostaviti dobar i prijateljski odnos koji se temelji na međusobnom povjerenju.

Prije prvog pregleda razmislite o svemu što vas muči u vezi zdravlja i izgleda vaših zuba kako biste bez ustručavanja i straha detaljno objasnili doktorima svoj problem. Poželjno je da na prvi pregled dođete koju minute ranije kako biste u miru ispunili potrebne zdravstvene obrasce.

Što možete očekivati od prvog besplatnog pregleda tj. konzultacija u našoj poliklinici?

Na ulazu u polikliniku dočekat će vas naša Ivana koja drži sve konce poliklinike u svojim rukama. Ako ste nas kontaktirali telefonom ili e-mailom, razgovarali ste s Ivanom. Ona će vas upoznati sa specijalistom kod kojeg ste naručeni. Možete očekivati da ćete upoznati dr. Hanu Kralj koja je specijalizirala parodontologiju ili dr. Zorana Kralja koji je specijalizirao protetiku. U svakom slučaju, ne brinite se jer ste u sigurnim rukama.

Prvi pregled u našoj poliklinici sastoji se od kompletnog kliničkog pregleda usne šupljine i zuba, analize rendgenskih snimaka koje bi bilo dobro da odmah donesete sa sobom, otvorenog razgovora i na kraju, predlaganja plana terapije koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Što možete očekivati od plana terapije?

Planovi terapije personalizirani su i predstavljaju rješenja za vaše probleme. Individualnim pristupom, vjerujemo, najbolje se može doći do plana koji vam je prihvatljiv, koji se uklapa u vaše mogućnosti i odgovara vašim željama. Nakon detaljnog pregleda i razgovora, predložit ćemo vam nekoliko rješenja. Također, dobit ćete stručan savjet o tome što je najbolje učiniti za dugoročno očuvanje zdravlja zuba.

Predloženi plan terapije osmišljen je da prevenira manje probleme da postanu veći što na kraju iziskuje skuplja liječenja, dakle usmjeren je na rješavanje onog što vas smeta, ali uključuje i rješavanje situacije kojih možda niste bili svjesni, ali dugoročno mogu imati utjecaj na vaše zdravlje. Nakon obavljenog pregleda dobit ćete kopiju plana liječenja s navedenim troškovima i kratki priručnik s najčešćim pojmovima iz plana terapije.

Što ako vam nakon prvog pregleda ne bude sve jasno?

Bez brige! Doktori su tu za sva vaša pitanja, kao i naša Ivana koja će vam rado pomoći traženjem odgovora na nejasnoće, traženjem termina u tamo gdje ih nitko ne bi našao i s planiranjem plaćanja troškova liječenja.

 

Ne zaboravite da vam Dentalna poliklinika K2 nudi besplatan prvi pregled. Dogovorite ga već danas.

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici te se pretplatite na naš Youtube kanal.