left Svi naši blog postovi

Prvi besplatan pregled – što možete očekivati od našeg tima?

Ako razmišljate o tome da se naručite na prvi besplatan pregled u Dentalnoj poliklinici K2, sigurno se pitate što možete očekivati od našeg tima. 

Opustite se…

Pažljivo slušajući i uvažavajući vaše pritužbe i tegobe prilikom temeljitog prvog pregleda, naši će vam doktori predložiti nekoliko rješenja. Vjerujemo kako se individualnim pristupom može doći do plana koji vam je prihvatljiv, koji se uklapa u vaše mogućnosti i odgovara vašim željama. Također, dobit ćete stručan savjet o tome što je najbolje učiniti za dugoročno zdravlje i očuvanje zuba. Predloženi plan terapije osmišljen je da prevenira manje probleme da postanu veći jer oni na kraju iziskuju i skuplja liječenja. Dakle, plan terapije usmjeren je na rješavanje onog što vas smeta, ali također uključuje rješavanje situacije koje možda niste bili svjesni, ali dugoročno može imati utjecaj na vaše zdravlje.

Nakon obavljenog pregleda dobit ćete kopiju plana liječenja s navedenim troškovima, a pripremili smo vam i kratak priručnik s najčešćim pojmovima iz plana terapije. Ne brinite, to ne znači da nas ne možete nazvati i posjetiti te pitati sve što vam nije jasno. Naše ljubazno osoblje na recepciji rado će vam pomoći i u planiranju plaćanja troškova liječenja.

Stomatologiji danas pristupamo interdisciplinarno što znači da stručnjaci usko specijalizirani u svom području surađuju timski u rješavanju složenih slučajeva i kompliciranih oralnih rehabilitacija te znanjem i iskustvom pružaju pacijentu temeljitu zdravstvenu i estetsku uslugu. Na takav način posvećujemo se svakom svom pacijentu koji se nakon prvog pregleda prezentira timu liječnika te se na taj način dolazi do najkvalitetnijeg rješenja i plana terapije. U našoj poliklinici konstantno se educiramo u području stomatološke protetike, estetske dentalne medicine, konzervativne stomatologije i endodoncije, parodontologije, implantologije i oralne patologije. Upravo zahvaljujući takvom pristupu i konstantnoj edukaciji, kod nas možete dobiti stručan sveobuhvatan pristup na jednom mjestu.

Da biste se osjećali ugodno i sigurno jako je važno imati povjerenje u svog doktora. Odlika brižnog liječnika je da se brine za vas prije, za vrijeme i nakon zahvata.

Prilikom rada informiramo vas o svemu što se radi, vodimo brigu o tome osjećate li se ugodno i smeta li vam što. Jako nam je važno bol svesti na minimum. Sve zahvate koji mogu izazvati bol radimo uz lokalnu anesteziju i stalno pratimo i pitamo osjećate li bol. Anesteziranje izvodimo pažljivo uz minimalnu traumu.

Svoj posao i vaše zdravlje doživljavamo jako ozbiljno, ali nas to ne ometa da stomatologiji pristupamo na način da se osjećate kao da ste na druženju s prijateljima. Uz opuštenu atmosferu, jednostavnim jezikom bez kamufliranja kompliciranim stručnim izrazima rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici te se pretplatite na naš Youtube kanal.