left Svi naši blog postovi

Pobijedite strah od zubara uz naš tim

Čak i kad ne postoji loše iskustvo iz prošlosti, strahu od zubara pridonose negativne priče ljudi oko nas. U želji da to promijenimo i stvorimo pozitivno ozračje oko odlaska stomatologu, u našoj poliklinici ulažemo posebnu pažnju da vaše iskustvo bude lijepa priča o pobjedi straha.

Dobrodošli

Želimo da se osjećate ugodno i dobrodošlo čim uđete u polikliniku. Nema više neugodnih mirisa “zubarskih ordinacija” iz traumatičnih iskustava iz djetinjstva od kojih vam se odmah stvori knedla u grlu. Zahvaljujući modernim materijalima u stomatologiji koje nam je omogućila tehnologija odavno smo napustili starinske materijale koji su širili neugodne mirise.

Dobra vibra se osjeti u zraku

Na recepciji vas dočekujemo uz osmijeh, a o vama brigu preuzima cijeli tim doktora, specijalista i naših pažljivih
asistentica. Prijateljski odnos i pozitivnu energiju među našim osobljem sigurno ćete primijetiti. Poliklinika K2 je obiteljska poliklinika s dugogodišnjom tradicijom pa, i uz proširenje tima van obitelji, vlada obiteljska atmosfera u ordinaciji.

Sigurno i ugodno

Sljedeća važna stavka da se osjećate ugodno i sigurno. U naše doktore možete imati povjerenja. Oni će se brinuti za vas prije, za vrijeme i nakon zahvata. Dok pričate o svom problemu, mi smo tu i pažljivo slušamo. Na temelju znanja i iskustva nastojimo vam predložiti rješenje koje je najbolje za vaše zdravlje vodeći računa o vašim željama i mogućnostima.

Prilikom rada informiramo vas o svemu što se radi, vodimo brigu o tome osjećate li se ugodno i smeta li vam što. Jako nam je važno bol svesti na minimum. Sve zahvate koji mogu izazvati bol radimo uz lokalnu anesteziju i stalno pratimo i pitamo osjećate li bol. Anesteziranje izvodimo pažljivo uz minimalnu traumu. Strah od uboda i bol rješavamo premazivanjem mjesta uboda topikalnim anestetikom pa često čujemo i od svojih odraslih pacijenata pitanje “Može meni prvo jagodicu?”.

Nas zaista zanima kako ste

Kontrolu boli i brigu za vas nastavljamo i kad odete iz ordinacije. Nakon nekih zahvata uputimo vas na uzimanje analgetika kako bi vam oporavak bio što ugodniji i bezbolniji. Tu smo za bilo kakva pitanja i nedoumice, a nemojte se iznenaditi i ako vas sami nazovemo samo da pitamo kako ste.

Mislite da odlazak zubaru ne može biti zabavan? Svoj posao i vaše zdravlje doživljavamo jako ozbiljno, ali to nas ne ometa da stomatologiji pristupamo tako da se osjećate kao da ste na druženju s prijateljima. Uz opuštenu atmosferu, jednostavnim jezikom bez kamufliranja priče kompliciranim stručnim izrazima rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Ne zaboravite da vam Dentalna poliklinika K2 nudi besplatan prvi pregled. Dogovorite ga već danas.

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici te se pretplatite na naš Youtube kanal.