Poliklinika neće raditi od 22.7. do 16.8. 2022. stoga Vas molimo da pravovremeno planirate posjete ;)
left Svi naši blog postovi

Upoznajte tim dentalne poliklinike K2

Dragi pacijenti, želimo da se osjećate ugodno čim uđete u našu polikliniku zbog čega pazimo i na najsitnije detalje. Upoznajte nas.

Na recepciji vas dočekujemo uz osmijeh, a o vama brigu preuzima naša draga voditeljica Ivana i cijeli tim doktora, specijalista te naše pažljive asistentice. Dobra vibra se osjeti u zraku. Prijateljski odnos i pozitivnu energiju među našim osobljem sigurno ćete primijetiti.

Dentalna poliklinika K2 je obiteljska poliklinika s dugogodišnjom tradicijom u kojoj, i uz proširenje tima van obitelji, vlada obiteljska atmosfera.


Dr. Hana Kralj

Dr. Hana Kralj, univ.mag.med.dent. Specijalistica parodontologije

Nastavljajući dugu obiteljsku tradiciju, pridružuje se radu ordinacije svoga oca, omiljenog doktora Mirka Stankovića te sa svojim suprugom dr. Zoranom Kraljem osniva polikliniku K2. Na stomatološkom fakultetu u Zagrebu diplomirala je 2007. godine, nakon toga završava i magisterij, a specijalizirala je parodontologiju 2015. godine. U svom radu osobito je posvećena očuvanju zubi i zdravlju zubnog mesa. Područje posebnog interesa doktorice Hane su parodontologija, implantologija te parodontna i estetska mikrokirurgija.

Naša dr. Hana inače je jako vedra, kreativna i svestrana osoba. Vrlo je posvećena svojoj djeci, sinu i kćerkici. Voli nove izazove, putovanja i aktivnosti u prirodi.


Dr. Zoran Kralj

Dr. Zoran Kralj, univ.mag.med.dent. Specijalist stomatološke protetike

Dr. Zoran je sa svojom suprugom Hanom osnovao Dentalnu polikliniku K2. Na stomatološkom fakultetu u Zagrebu diplomirao je 2005. godine nakon čega završava i magistarski poslijediplomski studij, a specijalizirao je stomatološku protetiku 2011. godine. Dr. Zoran pravi je čarobnjak u vraćanju osmijeha na lice našim pacijentima. Posvećen je estetskoj dentalnoj medicini i kompliciranim oralnim rehabilitacijama.

Dr. Zoran, porijeklom Slavonac, je, kako u poslu tako i privatno, jako topla osoba. Ulijeva osjećaj povjerenja i sigurnosti. Voli obiteljska okupljanja i druženja s prijateljima, a uz to je i veliki gurman.


Dr. Marina Debeljak

Dr. Marina Debeljak, dr.med.dent. Specijalizantica endodoncije i restaurativne stomatologije

Rodom je iz Dubrovnika, a diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2013. godine. Timu Dentalne poliklinike K2 pridružuje se 2018. godine u potrazi za novim izazovima i napredovanjem u struci. Iste godine upisuje specijalizaciju iz endodoncije i restaurativne stomatologije. Posebno je posvećena liječenju i očuvanju zuba.

Naša visoka i elegantna dubrovačka vila s osobitom pažnjom rješava sve izazove konzervativne i dentalne medicine te se dokazala kao vrlo vrijedan član doktorskog tima.


Ivana Stanković, voditeljica poliklinike

Ivana Stanković, voditeljica poliklinike

Naša Ivana po struci je ekonomistica, a u našoj poliklinici drži K2 obitelj na okupu i zaslužna je da u poliklinici sve funkcionira. Brine se o pacijentima, terminima, organizaciji posla i stvarima koje ni ne primjećujemo jer ona odlično obavlja svoj posao i stalno misli o njima.

Pristupačna je i duhovita pa se nemojte začuditi što će vas odmah zaraziti svojim prelijepim osmijehom i pozitivnom energijom.


Željka Gnjatović, dentalna asistentica

Željka Gnjatović, dentalna asistentica

Iako po struci diplomirani politolog, Željka je završila i studij na učilištu Ambitio i time stekla titulu dentalnog asistenta. Naša Željka je u poliklinici puno više od asistentice. Još od osnivanja ordinacije bila je desna ruka doktoru Stankoviću, a danas je nezamjenjiv dio K2 tima. Vrijedna i veliki radnik oslonac je doktorima i pacijentima.

Željka je veliki ljubitelj prirode i planinarski vodič s dugogodišnjim iskustvom.


Ivana Briješki, dentalna asistentica

Po struci je fizioterapeut, a ima i diplomu učilišta Ambitio te titulu dentalnog asistenta. Iako je dio tima nešto više od godinu dana, postala je miljenica svih u poliklinici. Svojom vedrinom i pozitivnošću i naporne dane učini lakšima. Dobru energiju prenosi i na pacijente te je s njom u društvu uvijek opušteno zbog čega smo joj jako zahvalni.

Ivana nije omiljena samo na poslu pa se po broju kumstava opasno približila našem gradonačelniku .


Ne zaboravite da vam Dentalna poliklinika K2 nudi besplatan prvi pregled.

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici te se pretplatite na naš Youtube kanal.