left Svi naši blog postovi

Pomlađivanje više nije tabu – i-PRF Party

Jeste li ikada razmišljali o pomlađivanju? Mediji nas zasipaju trikovima, kremama i raznim metodama kojima bismo se mogli vratiti par godina unazad. Dok se o tome nekada slabo pričalo, danas pomlađivanje više nije tabu tema. Razgovaramo o tome s prijateljicama, prijateljima, kolegama i poznanicima. Sada nam je na raspolaganju metoda kojom je moguće prirodnim tretmanima smanjiti broj svjećica na torti.

Upravo smo zbog toga odlučili spojiti društvo, zajedničku temu i interes te napraviti i-PRF Party u našoj poliklinici!

I-PRF (Platelet Rich Fibrin) je zapravo tretman pomlađivanja izgleda matičnim stanicama. Koriste se odabrane komponente krvi koje se posebno prilagođenom centrifugom pripreme iz izvađene krvi neposredno prije tretmana (krv se vadi iz vene, isto kao za standardne krvne pretrage).

Postupak je jednostavan i brz. Tretman daje rezultate u vidu poboljšanja teksture kože, ojačavanja i povećavanja volumena kože putem povećane produkcije kolagena i elastina, kao i poboljšanje izgleda ožiljaka.

Detalje o tretmanu, pripremi i oporavku pročitajte u našem tekstu Što je i-PRF i zbog čega ga žene obožavaju?

Okupite prijateljice i prijatelje ili nam se javite sami i odaberite termin koji vam odgovara. Nema boljeg nego odvojiti vrijeme za sebe i uživanje u opuštenom druženju. Prepustite se u sigurne ruke naših doktorica, poklonite si pomlađivanje, a nama prepustite dobru atmosferu, fine kolače i odličnu muziku.  

Nakon zabave, slijedi kratki oporavak. Naravno, ništa strašno jer je tretman prirodan. Zbog toga mu je potrebno i određeno vrijeme da počne djelovati, ali rezultati koje daje su dugoročni. Za najbolje rezultate savjetuju se 2 do 3 tretmana. Već u par tjedana nakon prvog tretmana vidljivo je opće poboljšanje u vlažnosti, strukturi i tonusu kože. U razmaku između trećeg i šestog tjedna počinje razvoj novog kolagena i krvnih žila, a u idućih tri do šest mjeseci dolazi do nestanka linija i bora te zaglađenja kože.

Prijavite se za jedan od sljedećih termina:

Vidimo se na i-PRF Partyju!